Laagjestaart

Laagjestaart is een heerlijke, zoete traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekkere combinatie van verschillende lagen van biscuit, pudding, fruit en slagroom. Deze taart is een geweldige toevoeging aan elke verjaardag, feest of andere speciale gelegenheid. Hieronder volgt een recept voor laagjestaart dat je thuis kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 pakken biscuitmix

– 2 pakken puddingmix

– 2 kopjes melk

– 2 kopjes vers fruit (aardbeien, bramen, frambozen, etc.)

– 2 kopjes slagroom

– 2 eetlepels suiker

– 2 eetlepels vanille-extract

– 2 eetlepels boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Meng de biscuitmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3. Vet een springvorm in met boter en giet het biscuitmengsel erin.

4. Bak de biscuitlaag in de oven gedurende 15-20 minuten.

5. Laat de biscuitlaag afkoelen.

6. Meng de puddingmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

7. Voeg de suiker en vanille-extract toe aan de pudding en roer goed.

8. Voeg het vers fruit toe aan de pudding en roer goed.

9. Giet de puddinglaag over de biscuitlaag.

10. Klop de slagroom met een mixer totdat het stijf is.

11. Voeg de slagroom toe aan de puddinglaag en verdeel het gelijkmatig.

12. Laat de taart minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.

13. Serveer de taart en geniet ervan!

Laagjestaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven