Koude vissalade

Koude vissalade is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte lunch of diner, of een lekkere snack. Deze salade is gemaakt met verse vis, groenten en een heerlijke dressing. Het is een eenvoudig recept dat je kunt aanpassen aan je eigen smaak. Hieronder volgt het recept voor koude vissalade.

Ingrediënten:

– 500 gram verse vis (bijvoorbeeld zalm, tonijn of kabeljauw)

– 2 tomaten, in blokjes gesneden

– 1 komkommer, in blokjes gesneden

– 1 rode ui, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels citroensap

– 1 eetlepel mosterd

– 1 eetlepel honing

– 1 theelepel knoflookpoeder

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de vis afkoelen.

2. Verdeel de vis in kleine stukjes.

3. Meng de tomaten, komkommer, rode ui en vis in een kom.

4. Maak de dressing door de olijfolie, citroensap, mosterd, honing, knoflookpoeder, zout en peper te mengen.

5. Giet de dressing over de salade en meng alles goed.

6. Serveer de salade direct of laat de salade een paar uur in de koelkast staan om de smaken te laten intrekken.

Eet smakelijk!

Koude vissalade

Geef een reactie

Schuiven naar boven