Koolhydraatarme pasta

Koolhydraatarme pasta is een heerlijke manier om te genieten van een gezonde maaltijd zonder al te veel koolhydraten. In dit recept maken we een koolhydraatarme pasta met een heerlijke saus van tomaten, knoflook en basilicum. Deze maaltijd is eenvoudig te maken en is een geweldige optie voor een gezonde lunch of avondmaaltijd.

Ingrediënten:

– 200 gram koolhydraatarme pasta

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 blik tomatenblokjes

– 1 eetlepel olijfolie

– 1 eetlepel gedroogde basilicum

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de koolhydraatarme pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1-2 minuten.

3. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 2-3 minuten.

4. Voeg de gedroogde basilicum toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar.

6. Laat de pasta nog 2-3 minuten op laag vuur koken.

7. Serveer de koolhydraatarme pasta meteen.

Koolhydraatarme pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven