Koolhydraatarm met spitskool

Koolhydraatarme recepten zijn een geweldige manier om gezond te eten en je lichaam te voeden met voedzame ingrediënten. Spitskool is een veelzijdige groente die je kunt gebruiken in veel verschillende gerechten. In dit recept combineer je spitskool met een aantal andere ingrediënten om een heerlijke koolhydraatarme maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 1 kopje gesneden spitskool
– 1 eetlepel olijfolie
– 1/2 kopje gesneden ui
– 1/2 kopje gesneden paprika
– 1/2 kopje gesneden champignons
– 1/2 theelepel knoflookpoeder
– 1/4 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de ui, paprika, champignons, knoflookpoeder, zout en peper toe en bak ongeveer 5 minuten, of tot de groenten zacht zijn.

4. Voeg de spitskool toe en bak nog eens 5 minuten.

5. Verdeel de groenten over een ovenschaal en bak in de oven gedurende 15 minuten.

6. Serveer warm.

Koolhydraatarm met spitskool

Geef een reactie

Schuiven naar boven