Koolhydraatarm met andijvie

Andijvie is een veelzijdige groente die een heerlijke smaak heeft en een goede bron van vezels is. Het is ook een geweldige manier om koolhydraatarm te eten. In dit recept combineer ik andijvie met een aantal andere ingrediënten om een heerlijke, koolhydraatarme maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 500 gram andijvie, gewassen en in stukjes gesneden

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/2 kopje kippenbouillon

– 1/4 kopje geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

2. Voeg de andijvie toe en bak nog een paar minuten.

3. Voeg de paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed.

4. Voeg de kippenbouillon toe en laat het geheel 5 minuten koken.

5. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer goed.

6. Laat nog een paar minuten koken tot de kaas gesmolten is.

7. Serveer warm.

Koolhydraatarm met andijvie

Geef een reactie

Schuiven naar boven