Koken en eten van de dag

Koken en eten van de dag is een geweldige manier om gezond en lekker te eten. Het is een eenvoudige manier om een maaltijd te bereiden die voedzaam en smakelijk is. In dit recept zal ik u laten zien hoe u een heerlijke maaltijd kunt maken met ingrediënten die u waarschijnlijk al in huis heeft.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 kopje kikkererwten, uitgelekt
– 1 kopje gekookte quinoa
– 1 kopje gesneden groene paprika
– 1 kopje gesneden tomaten
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

2. Voeg de kikkererwten, quinoa, paprika, tomaten, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed om alles te combineren.

3. Laat het geheel ongeveer 10 minuten koken, of tot de groenten zacht zijn.

4. Serveer de maaltijd warm met een salade of een andere bijgerecht naar keuze.

Eet smakelijk!

Koken en eten van de dag

Geef een reactie

Schuiven naar boven