Koeientong

Koeientong is een heerlijk en smakelijk gerecht dat al eeuwenlang wordt bereid. Het is een traditioneel gerecht dat in veel landen wordt gegeten. Het is een heerlijke maaltijd die gemakkelijk te bereiden is en die veel voedingsstoffen bevat. In dit recept leer je hoe je koeientong kunt bereiden.

Ingrediënten:

– 1 koeientong
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Spoel de koeientong af en dep het droog met keukenpapier.

3. Verwarm de olijfolie in een grote ovenschaal en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook totdat ze zacht zijn.

4. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en roer goed door.

5. Leg de koeientong in de ovenschaal en bedek het met de ui-knoflookmengsel.

6. Bak de koeientong in de oven gedurende 1 uur.

7. Serveer de koeientong met aardappelpuree en groenten.

Koeientong

Geef een reactie

Schuiven naar boven