Knolselderij koolhydraatarm

Knolselderij is een veelzijdige groente die een heerlijke smaak heeft en een goede bron van vezels is. Het is ook een geweldige optie voor een koolhydraatarm dieet. In dit recept maken we knolselderij koolhydraatarm met een paar eenvoudige ingrediënten. Het resultaat is een heerlijke, gezonde maaltijd die je helemaal kunt aanpassen aan je eigen smaak.

Ingrediënten:

– 1 grote knolselderij, in plakjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakjes knolselderij op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Rooster de knolselderij in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de plakjes knolselderij goudbruin en knapperig zijn.

5. Serveer warm met je favoriete koolhydraatarme bijgerecht.

Eet smakelijk!

Knolselderij koolhydraatarm

Geef een reactie

Schuiven naar boven