Knolselder

Knolselder is een heerlijke groente die veel voedingsstoffen bevat. Het is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je knolselder kunt koken met een lekkere saus.

Ingrediënten:

– 1 knolselder
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kopje groentebouillon

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de knolselder en snijd deze in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Verhit de olijfolie in een ovenschaal en voeg de ui en knoflook toe. Bak deze ongeveer 5 minuten.

4. Voeg de knolselder, oregano, tijm, zout en peper toe en bak nog eens 5 minuten.

5. Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook.

6. Zet de ovenschaal in de oven en bak de knolselder ongeveer 25 minuten.

7. Serveer de knolselder met de saus.

Knolselder

Geef een reactie

Schuiven naar boven