Knoflooksaus Pauline is een heerlijke saus die je kunt gebruiken als dip, bij gebakken aardappelen of als smaakmaker voor je favoriete gerechten. Het is een eenvoudig recept dat je in een paar minuten kunt maken. Het is een combinatie van knoflook, mayonaise, citroensap, mosterd en kruiden. Hieronder volgt het recept voor Knoflooksaus Pauline.
Ingrediënten:
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels mayonaise
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel mosterd
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde basilicum
– 1 theelepel gedroogde peterselie
– Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
1. Meng alle ingrediënten in een kom.
2. Breng op smaak met zout en peper.
3. Roer goed door.
4. Serveer bij gebakken aardappelen, als dip of als smaakmaker voor je favoriete gerechten.
Eet smakelijk!