Knoflookboter

Knoflookboter is een heerlijke manier om je maaltijden een extra smaakboost te geven. Het is eenvoudig te maken en kan worden gebruikt op allerlei soorten gerechten. In dit recept leer je hoe je knoflookboter kunt maken met slechts een paar ingrediënten. Je zult versteld staan van de smaak die het aan je maaltijden toevoegt!

Ingrediënten:

– 200 gram boter, op kamertemperatuur

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde basilicum

Instructies:

1. Meng de boter, knoflook, zout, peper, oregano en basilicum in een kom.

2. Meng alles goed met een lepel totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

3. Verdeel het mengsel over een stuk bakpapier en rol het op tot een cilinder.

4. Wikkel de cilinder in aluminiumfolie en leg het in de koelkast om het te laten opstijven.

5. Laat de knoflookboter minstens een uur in de koelkast staan voordat je het gebruikt.

6. Serveer de knoflookboter bij je favoriete gerechten. Geniet ervan!

Knoflookboter

Geef een reactie

Schuiven naar boven