Kniepertjes bakken

Kniepertjes zijn een heerlijk en traditioneel Nederlands gebak. Ze zijn lekker zoet en krokant en zijn een perfecte snack voor elke gelegenheid. Met dit recept kun je thuis kniepertjes bakken die net zo lekker zijn als die uit de winkel. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig en je kunt de kniepertjes binnen een paar minuten bakken. Dit recept is een geweldige manier om je familie en vrienden te verrassen met een heerlijk gebakje.

Ingrediënten:

– 500 gram bloem

– 2 theelepels bakpoeder

– 2 eetlepels suiker

– 1 theelepel zout

– 250 ml melk

– 2 eetlepels boter

– Olie om in te bakken

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout in een kom.

2. Voeg de melk en boter toe en kneed het deeg tot een soepel deeg.

3. Verwarm de olie in een pan op middelhoog vuur.

4. Rol het deeg uit tot een dikke plak en snijd er kleine ronde kniepertjes uit.

5. Bak de kniepertjes in de olie tot ze goudbruin zijn.

6. Laat de kniepertjes afkoelen en serveer ze warm.

Eet smakelijk!

Kniepertjes bakken

Geef een reactie

Schuiven naar boven