Klassieke slagroomtaart

Slagroomtaart is een klassiek dessert dat al generaties lang wordt geserveerd. Het is een heerlijke combinatie van een luchtige cakelaag, een romige vulling en een dikke laag slagroom. Deze klassieke slagroomtaart is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een perfecte traktatie voor een verjaardag, een feestje of gewoon als een lekker dessert.

Ingrediënten:

– 1 pakje cakemix
– 3 eieren
– 1/2 kopje olie
– 1/2 kopje melk
– 1 pakje vanillesuiker
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje bloem
– 1/2 kopje boter
– 1/2 kopje slagroom

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de cakemix, eieren, olie, melk en vanillesuiker in een kom.

3. Voeg de suiker, bloem en boter toe en meng tot een glad beslag.

4. Vet een springvorm in en giet het beslag erin.

5. Bak de taart in de oven gedurende 25-30 minuten.

6. Laat de taart afkoelen.

7. Klop de slagroom stijf en verdeel het over de taart.

8. Garneer de taart met vers fruit of chocolade.

9. Serveer de taart en geniet ervan!

Klassieke slagroomtaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven