Kippenlevertjes met champignons

Kippenlevertjes met champignons is een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis met familie of vrienden. De kippenlevertjes worden gebakken in een pan met champignons en een paar kruiden. Het resultaat is een heerlijk gerecht met een heerlijke smaak. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 500 gram kippenlevertjes
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 250 gram champignons, in plakjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook op middelhoog vuur totdat de uien glazig zijn.

2. Voeg de kippenlevertjes toe en bak deze aan beide kanten goudbruin.

3. Voeg de champignons toe en bak deze mee totdat ze zacht zijn.

4. Voeg de tijm, rozemarijn, paprikapoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Laat het gerecht nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de kippenlevertjes met champignons met wat rijst of aardappelpuree.

Kippenlevertjes met champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven