Kipfilet romana

Kipfilet Romana is een heerlijke Italiaanse gerecht dat gemakkelijk te maken is. Het is een gerecht dat bestaat uit kipfilet, tomatensaus, kaas en kruiden. Het is een gerecht dat zowel warm als koud kan worden gegeten. Het is een gerecht dat zowel kinderen als volwassenen zullen waarderen. Hieronder volgt het recept voor Kipfilet Romana.

Ingrediënten:

– 4 kipfilets

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 blik tomatenblokjes

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel basilicum

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/2 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat het mengsel 5 minuten koken.

4. Leg de kipfilets in een ovenschaal en giet het tomatenmengsel erover. Bestrooi met de geraspte kaas.

5. Bak de kipfilets in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de kip gaar is.

6. Serveer de kipfilets met een salade of aardappelpuree.

Kipfilet romana

Geef een reactie

Schuiven naar boven