Kipfilet reepjes

Kipfilet reepjes zijn een heerlijke en gezonde manier om een maaltijd te bereiden. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en groenten. In dit recept worden de kipfilet reepjes gebakken in een kruidige marinade en geserveerd met een frisse salade. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond.

Ingrediënten:

– 4 kipfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Snijd de kipfilets in dunne reepjes.

2. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

3. Voeg de kipreepjes toe aan de marinade en meng goed. Laat de kip minstens 30 minuten marineren.

4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de kipreepjes toe. Bak de kipreepjes aan beide kanten goudbruin.

5. Serveer de kipfilet reepjes met een frisse salade.

Kipfilet reepjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven