Kipdijfilet is een heerlijk en gezond gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de kipdijfilet gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, sappige kipdijfilet die je kunt serveren met een salade of aardappelen.
Ingrediënten:
– 4 kipdijfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Leg de kipdijfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.
3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.
4. Bestrijk de kipdijfilets met het mengsel en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.
5. Bak de kipdijfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.
6. Serveer de kipdijfilets met een salade of aardappelen.