Kipdijfilet surinaams

Surinaamse kipdijfilet is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een combinatie van kruiden, specerijen en kipdijfilet die samen een heerlijke smaak creëren. Het is een gerecht dat je met een aantal eenvoudige ingrediënten kunt maken en dat je in een mum van tijd op tafel hebt. Hieronder volgt het recept voor Surinaamse kipdijfilet.

Ingrediënten:

– 2 kipdijfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel Surinaamse kruidenmix
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1 theelepel kurkumapoeder
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kipdijfilets in een ovenschaal en besprenkel ze met de olijfolie.

3. Meng alle kruiden en specerijen in een kom en strooi het mengsel over de kipdijfilets.

4. Bak de kipdijfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kip gaar is.

5. Serveer de kipdijfilets met een salade of rijst.

Eet smakelijk!

Kipdijfilet surinaams

Geef een reactie

Schuiven naar boven