Kidneybonen vegan

Vegan kidneybonen zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te verrijken. Ze zijn een goede bron van vezels, eiwitten en mineralen. In dit recept maken we een veganistische versie van kidneybonen met een heerlijke smaak. We gebruiken kruiden, knoflook en uien om de smaak te versterken. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 2 kopjes kidneybonen
– 1 ui, gehakt
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel koriander
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel chilipoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Spoel de kidneybonen af en laat ze uitlekken.

2. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

3. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

4. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten.

5. Voeg de kidneybonen toe en roer goed om.

6. Voeg zout toe naar smaak.

7. Laat de bonen op laag vuur koken tot ze gaar zijn.

8. Serveer de bonen warm met rijst of salade.

Kidneybonen vegan

Geef een reactie

Schuiven naar boven