Kastanjes

Kastanjes zijn een heerlijk seizoensgebonden ingrediënt dat veel verschillende smaken en texturen heeft. Ze zijn een geweldige manier om een maaltijd te verrijken met een unieke smaak. In dit recept maken we gebakken kastanjes met knoflook en kruiden. Deze kastanjes zijn heerlijk als bijgerecht of als snack. Ze zijn makkelijk te maken en zullen zeker een hit zijn bij je gasten.

Ingrediënten:

– 500 gram kastanjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de kastanjes en snijd ze in plakjes.

3. Doe de kastanjes in een kom en voeg de olijfolie, knoflook, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

4. Leg de kastanjes op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de kastanjes gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

5. Serveer de kastanjes warm als bijgerecht of snack. Geniet ervan!

Kastanjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven