Kastanjechampignons pasta

Kastanjechampignons pasta is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een heerlijke combinatie van kastanjechampignons, knapperige spekjes en een romige saus. Deze pasta is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond.

Ingrediënten:

– 500 gram kastanjechampignons
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels boter
– 100 gram spekreepjes
– 250 ml room
– 250 gram pasta naar keuze
– 2 eetlepels verse peterselie, gehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie en boter in een grote koekenpan. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de spekreepjes toe en bak deze 2 minuten.

4. Voeg de kastanjechampignons toe en bak deze 5 minuten.

5. Voeg de room toe en laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

6. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed door elkaar.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Garneer met de gehakte peterselie en serveer direct.

Kastanjechampignons pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven