Karameltaart

Karameltaart is een heerlijke traktatie die iedereen zal smullen. Deze taart is gemaakt met een karamelsaus die de basis vormt voor een heerlijke, zoete smaak. De taart is gevuld met een romige karamelsaus en versierd met karamelsnippers. Het is een perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Hieronder volgt het recept voor karameltaart.

Ingrediënten:

– 1 pakje kant-en-klare taartbodem
– 1 kopje karamel saus
– 1 kopje slagroom
– 1/2 kopje karamelsnippers

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Leg de taartbodem in een taartvorm en bak deze in de oven gedurende 15 minuten.

3. Laat de taartbodem afkoelen.

4. Verwarm de karamel saus in een steelpan en voeg de slagroom toe. Roer goed door.

5. Giet de karamel saus over de taartbodem en verdeel de karamelsnippers erover.

6. Zet de taart in de koelkast gedurende minimaal 2 uur.

7. Serveer de taart met een bolletje vanille-ijs.

Eet smakelijk!

Karameltaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven