Kapucijners

Kapucijners zijn een heerlijke, veelzijdige peulvrucht die een lekkere aanvulling kan zijn op veel gerechten. In dit recept worden kapucijners gecombineerd met knoflook, ui, paprika en tomaten om een smaakvolle, gezonde maaltijd te creëren. Dit recept is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om kapucijners te genieten.

Ingrediënten:

– 500 gram kapucijners
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg de kapucijners toe. Kook de kapucijners gedurende 10-15 minuten totdat ze gaar zijn.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui, knoflook, paprika en tomaten toe. Bak de groenten gedurende 5-7 minuten totdat ze zacht zijn.

3. Voeg de gekookte kapucijners toe aan de pan en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

4. Laat de kapucijners nog 5-7 minuten koken totdat alle smaken goed zijn vermengd.

Serveer de kapucijners met een salade of een stukje brood. Geniet ervan!

Kapucijners

Geef een reactie

Schuiven naar boven