Kapucijners met gehakt

Kapucijners met gehakt is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een heerlijke combinatie van kapucijners, gehakt, uien, knoflook en kruiden. Het is een heerlijk gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken en dat je heerlijk kunt serveren met een salade of aardappelen.

Ingrediënten:

– 500 gram kapucijners
– 500 gram gehakt
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is.

4. Voeg de kapucijners toe en bak deze voor ongeveer 5 minuten.

5. Voeg de kruiden toe en breng het gerecht op smaak met zout en peper.

6. Verdeel het gehakt en de kapucijners over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak het gerecht voor ongeveer 20 minuten.

7. Serveer het gerecht met een salade of aardappelen.

Kapucijners met gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven