Kandijkoek

Kandijkoek is een heerlijke, zoete traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze kandijkoek is een heerlijke combinatie van kandijsuiker, boter, bloem, eieren en melk. Het is een heerlijke traktatie die je kunt serveren als dessert of als tussendoortje. Hieronder volgt het recept voor kandijkoek.

Ingrediënten:

– 200 gram kandijsuiker

– 200 gram boter

– 200 gram bloem

– 2 eieren

– 200 ml melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de boter in een steelpan.

3. Voeg de kandijsuiker toe en roer totdat de suiker is opgelost.

4. Voeg de bloem toe en roer totdat het een glad mengsel is.

5. Voeg de eieren toe en roer totdat het een glad mengsel is.

6. Voeg de melk toe en roer totdat het een glad mengsel is.

7. Vet een bakvorm in en giet het mengsel erin.

8. Bak de kandijkoek in de oven gedurende 30 minuten.

9. Laat de kandijkoek afkoelen en serveer.

Eet smakelijk!

Kandijkoek

Geef een reactie

Schuiven naar boven