Kalfstong

Kalfstong is een heerlijk gerecht dat veel mensen graag eten. Het is een gerecht dat gemakkelijk te bereiden is en dat een heerlijke smaak heeft. In dit recept leer je hoe je kalfstong kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 1 kg kalfstong
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 2 eetlepels komijnpoeder
– 2 eetlepels korianderpoeder
– 2 eetlepels gedroogde oregano
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1/2 theelepel cayennepeper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kalfstong in een ovenschaal en bestrooi met de ui, knoflook, olijfolie, tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, oregano, zout, peper en cayennepeper.

3. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven.

4. Bak de kalfstong gedurende 45 minuten.

5. Haal de schaal uit de oven en serveer direct.

Eet smakelijk!

Kalfstong

Geef een reactie

Schuiven naar boven