Kalfsschnitzel

Kalfsschnitzel is een heerlijk gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor varkensvlees en het is ook nog eens makkelijk te bereiden. In dit recept leer je hoe je een heerlijke kalfsschnitzel kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 kalfsschnitzels
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel boter
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kalfsschnitzels op een bord en bestrooi ze met bloem.

3. Verwarm de olijfolie en boter in een koekenpan op middelhoog vuur.

4. Voeg de kalfsschnitzels toe aan de pan en bak ze aan beide kanten goudbruin.

5. Bestrooi de kalfsschnitzels met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

6. Leg de kalfsschnitzels op een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

7. Bak de kalfsschnitzels in ongeveer 10 minuten gaar.

8. Serveer de kalfsschnitzels met een salade of aardappelpuree.

Kalfsschnitzel

Geef een reactie

Schuiven naar boven