Kalfshaas

Kalfshaas is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke kalfshaas kunt maken met een knapperige korst en een sappig, smaakvol vlees. We gebruiken een kruidenmengsel om het vlees extra smaak te geven en serveren het met een frisse salade. Dit recept is eenvoudig te maken en zal zeker indruk maken op je gasten.

Ingrediënten:

– 1 kalfshaas
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kalfshaas in een ovenschaal en bestrijk het vlees met de olijfolie.

3. Meng alle kruiden in een kom en bestrooi de kalfshaas hiermee.

4. Bak de kalfshaas in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat het vlees gaar is.

5. Serveer de kalfshaas met een frisse salade.

Kalfshaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven