Kabocha pompoen

Kabocha pompoen is een heerlijke, zoete en smeuïge pompoen die een geweldige toevoeging is aan veel gerechten. Het is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke kabocha pompoen kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 1 kabocha pompoen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de kabocha pompoen in kleine stukjes.

3. Leg de stukjes pompoen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

4. Bestrooi met kaneel, zout en peper.

5. Rooster de pompoen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de pompoen gaar is.

6. Serveer de kabocha pompoen warm. Geniet ervan!

Kabocha pompoen

Geef een reactie

Schuiven naar boven