Kabeljauwhaasje

Kabeljauwhaasje is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een lekker en eenvoudig gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het zo snel klaar is. In dit recept leer je hoe je een heerlijk kabeljauwhaasje kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kabeljauwhaasjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwhaasjes op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de kabeljauwhaasjes met het mengsel.

5. Bak de kabeljauwhaasjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de kabeljauwhaasjes met een salade of groenten naar keuze.

Eet smakelijk!

Kabeljauwhaasje

Geef een reactie

Schuiven naar boven