Kabeljauwhaasje met pasta

Kabeljauwhaasje met pasta is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. Het is een heerlijke combinatie van kabeljauwhaasje, pasta en een paar verse kruiden. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 2 kabeljauwhaasjes
– 200 gram pasta
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kopje groene olijven, gehalveerd

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

3. Voeg de kabeljauwhaasjes toe en bak tot ze gaar zijn.

4. Voeg de oregano, basilicum, peterselie, zout en peper toe en roer goed.

5. Voeg de olijven toe en roer goed.

6. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Serveer het kabeljauwhaasje met pasta direct.

Kabeljauwhaasje met pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven