Kabeljauwhaas

Kabeljauwhaas is een heerlijk, gezond en makkelijk te bereiden visgerecht. Het is een lekker alternatief voor vlees en een goede bron van eiwitten, vitamines en mineralen. In dit recept wordt de kabeljauwhaas gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, sappige vis die perfect is als hoofdgerecht of als bijgerecht.

Ingrediënten:

– 4 kabeljauwhaasfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwhaasfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de kabeljauwhaasfilets met het knoflookmengsel.

5. Bak de kabeljauwhaas in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de kabeljauwhaas met een salade of groenten naar keuze.

Kabeljauwhaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven