Kabeljauw ovenschotel

Kabeljauw ovenschotel is een heerlijk en gezond gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en eenvoudig te bereiden is. De ovenschotel bestaat uit kabeljauw, aardappelen, groenten en een heerlijke saus. De ingrediënten worden samengevoegd in een ovenschaal en vervolgens gebakken totdat de kabeljauw gaar is. De ovenschotel is een heerlijke maaltijd die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram kabeljauwfilet
– 2 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes gesneden
– 1 blikje tomatenpuree
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwfilet in een ovenschaal.

3. Voeg de aardappelblokjes, ui, knoflook, paprika, tomatenpuree, olijfolie, paprikapoeder, tijm, zout en peper toe.

4. Roer alles goed door elkaar en zorg ervoor dat de kabeljauw goed bedekt is met de saus.

5. Bak de ovenschotel in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de kabeljauw gaar is.

6. Serveer de ovenschotel met een frisse salade.

Kabeljauw ovenschotel

Geef een reactie

Schuiven naar boven