Kaaspasta

Kaaspasta is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. In dit recept gebruiken we een combinatie van verschillende kaassoorten, wat het gerecht een heerlijke smaak geeft. We voegen ook wat knoflook, ui en kruiden toe om het gerecht wat pit te geven. Als je dit recept volgt, zul je een heerlijke kaaspasta krijgen die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 200 gram geraspte kaas (bijvoorbeeld cheddar, goudse kaas of mozzarella)
– 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op middelhoog vuur totdat ze zacht zijn.

3. Voeg de geraspte kaas toe en roer totdat de kaas gesmolten is.

4. Voeg de peterselie, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed om alles te combineren.

6. Verwarm het gerecht nog een paar minuten en serveer direct.

Kaaspasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven