Kaasfondue

Kaasfondue is een heerlijk gerecht dat je met vrienden of familie kunt delen. Het is een leuke manier om samen te genieten van een lekkere maaltijd. In dit recept leer je hoe je een heerlijke kaasfondue kunt maken. Je hebt nodig: 500 gram geraspte kaas, 1 eetlepel bloem, 1/2 kop witte wijn, 1/4 kop kippenbouillon, 1/4 kop cognac, 1/2 theelepel mosterd, 1/4 theelepel knoflookpoeder, 1/4 theelepel paprikapoeder, 1/4 theelepel zout en 1/4 theelepel peper. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de geraspte kaas met de bloem in een kom. Voeg de witte wijn, kippenbouillon, cognac, mosterd, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed. Verdeel het mengsel over een ovenbestendige schaal en zet de schaal in de oven. Bak de kaasfondue gedurende 15-20 minuten totdat de kaas gesmolten is. Serveer de kaasfondue met stokbrood, groenten of andere lekkernijen. Geniet ervan!

Kaasfondue

Geef een reactie

Schuiven naar boven