Kaasfondue zonder wijn

Kaasfondue is een heerlijk gerecht dat je met vrienden of familie kunt delen. Het is een leuke manier om samen te genieten van een lekkere maaltijd. In dit recept maken we een kaasfondue zonder wijn. We gebruiken kaas, room, knoflook en kruiden om een heerlijke kaasfondue te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram geraspte kaas (bijvoorbeeld Emmentaler of Gruyère)
– 2 eetlepels room
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde peterselie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de geraspte kaas, room, knoflook, tijm, oregano, peterselie, zout en peper in een kom en meng alles goed door elkaar.

3. Verdeel het kaasmengsel over een ovenbestendig bakblik.

4. Bak de kaasfondue in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en lichtbruin is.

5. Serveer de kaasfondue direct uit de oven met stokbrood of andere lekkernijen.

Eet smakelijk!

Kaasfondue zonder wijn

Geef een reactie

Schuiven naar boven