Japanse noedels

Japanse noedels zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te beginnen. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gecombineerd met verschillende ingrediënten om een smakelijke maaltijd te creëren. In dit recept zullen we een simpele Japanse noedelschotel maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 200 gram Japanse noedels
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 200 gram kipfilet, in blokjes gesneden
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
– 1 eetlepel gedroogde chilipepers

Bereidingswijze:

1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een wok of grote koekenpan. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

3. Voeg de kip toe en bak tot de kip gaar is.

4. Voeg de sojasaus, sesamolie, sesamzaadjes en chilipepers toe en roer goed om te combineren.

5. Voeg de gekookte noedels toe en roer goed om te combineren.

6. Serveer de noedelschotel warm.

Japanse noedels

Geef een reactie

Schuiven naar boven