Italiaanse groente

Italiaanse groenten zijn een heerlijke manier om je maaltijd te verrijken met een smaakvolle, gezonde toevoeging. Deze Italiaanse groenten zijn eenvoudig te bereiden en kunnen worden gecombineerd met andere ingrediënten om een heerlijke maaltijd te creëren. Hieronder volgt een recept voor Italiaanse groenten met knoflook en olijfolie.

Ingrediënten:

– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 courgette, in plakjes
– 1 aubergine, in blokjes
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook en ui toe en bak deze 2-3 minuten.

3. Voeg de paprika, courgette, aubergine, tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en bak alles nog 5-7 minuten.

4. Serveer de Italiaanse groenten warm met een stukje brood.

Italiaanse groente

Geef een reactie

Schuiven naar boven