Indische foe yong hai

Indische Foe Yong Hai is een heerlijk gerecht dat veel in Aziatische landen wordt gegeten. Het is een combinatie van een omelet en een omelet-omelet, waardoor het een unieke smaak heeft. Het is een eenvoudig gerecht om te maken en het is een geweldige manier om je maaltijd te verrijken. Hier is hoe je Indische Foe Yong Hai kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 eieren

– 2 eetlepels sojasaus

– 2 eetlepels rijstazijn

– 2 eetlepels sesamolie

– 1 theelepel suiker

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel gemalen peper

– 1/2 theelepel gemberpoeder

– 1/2 theelepel knoflookpoeder

– 1/2 theelepel kurkuma

– 1/2 theelepel gedroogde chilipepers

– 1/4 kopje geraspte kokosnoot

– 1/4 kopje fijngesneden ui

– 1/4 kopje fijngesneden wortel

– 1/4 kopje fijngesneden paprika

– 1/4 kopje fijngesneden champignons

– 1/4 kopje fijngesneden prei

– 1/4 kopje fijngesneden taugé

– 1/4 kopje fijngesneden koriander

– 1/4 kopje fijngesneden pinda’s

– 1/4 kopje fijngesneden komkommer

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Klop de eieren in een kom en voeg de sojasaus, rijstazijn, sesamolie, suiker, zout, gemalen peper, gemberpoeder, knoflookpoeder, kurkuma en gedroogde chilipepers toe. Roer alles goed door elkaar.

3. Voeg de geraspte kokosnoot, ui, wortel, paprika, champignons, prei, taugé, koriander, pinda’s en komkommer toe en roer alles goed door elkaar.

4. Vet een ovenschaal in met wat olie en giet het eimengsel in de ovenschaal.

5. Bak de Foe Yong Hai in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is.

6. Serveer de Foe Yong Hai warm met wat extra sojasaus en wat verse koriander. Geniet ervan!

Indische foe yong hai

Geef een reactie

Schuiven naar boven