I sea pasta

Sea pasta is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een combinatie van zeevruchten, pasta en een heerlijke saus. Deze maaltijd is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om je familie en vrienden te verrassen. Hieronder volgt het recept voor sea pasta.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta

– 500 gram gemengde zeevruchten (garnaal, mosselen, krab, etc.)

– 2 uien, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel tomatenpuree

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel basilicum

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/2 kopje witte wijn

– 1/2 kopje kippenbouillon

– 1/4 kopje fijngehakte peterselie

– 1/4 kopje geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de zeevruchten toe en bak ze 2-3 minuten.

4. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed.

5. Voeg de witte wijn en kippenbouillon toe en laat het geheel 5 minuten koken.

6. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed.

7. Voeg de peterselie en Parmezaanse kaas toe en roer goed.

8. Breng de pasta op smaak met zout en peper.

9. Serveer de pasta meteen.

Geniet van je heerlijke sea pasta!

I sea pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven