Hollandse pannenkoeken

Hollandse pannenkoeken zijn een heerlijk en traditioneel gerecht dat al generaties lang wordt gegeten. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. Hieronder volgt een recept voor het maken van Hollandse pannenkoeken.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem
– 2 eieren
– 500 ml melk
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels boter
– Snufje zout

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, suiker en zout in een kom.

2. Voeg de eieren toe en meng het geheel goed.

3. Voeg de melk toe en meng het geheel tot een glad beslag.

4. Verwarm de boter in een koekenpan en giet het beslag in de pan.

5. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

6. Serveer de pannenkoeken met de gewenste vulling.

Eet smakelijk!

Hollandse pannenkoeken

Geef een reactie

Schuiven naar boven