Hertengoulash jamie

Hertengoulash is een heerlijke, kruidige maaltijd die een perfecte combinatie is van hertenvlees, kruiden en groenten. Deze Jamie Oliver-variant is een eenvoudig te maken gerecht dat een heerlijke smaak heeft. Het is een geweldige manier om hertenvlees te bereiden en het is een geweldige maaltijd om te delen met familie en vrienden.

Ingrediënten:

– 500 gram hertenvlees, in blokjes gesneden

– 2 uien, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels tomatenpuree

– 2 eetlepels paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel korianderpoeder

– 1 theelepel chilipoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 blik tomatenblokjes

– 1 blik kikkererwten

– 1/2 kopje water

– 1/2 kopje rode wijn

– 1/2 kopje gehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

2. Voeg het hertenvlees toe en bak het vlees tot het gaar is.

3. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed.

4. Voeg de tomatenblokjes, kikkererwten, water, rode wijn en peterselie toe en roer goed.

5. Breng het gerecht aan de kook en laat het op een laag vuur ongeveer 45 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de hertengoulash met rijst of aardappelpuree.

Hertengoulash jamie

Geef een reactie

Schuiven naar boven