Hertengehakt

Hertengehakt is een heerlijk en gezond alternatief voor varkensvlees. Het is een lekkere manier om je maaltijd een extra smaak te geven. In dit recept gebruiken we hertengehakt om een heerlijke maaltijd te maken. We combineren het met knoflook, uien, paprika, tomaten en kruiden om een smaakvolle maaltijd te creëren. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten. Laat je inspireren en geniet van deze heerlijke hertengehaktmaaltijd!

Ingrediënten:

– 500 gram hertengehakt
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien, knoflook, paprika, tomaten, paprikapoeder, oregano en tijm toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5 minuten.

3. Voeg het hertengehakt toe en bak het gedurende 10 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

4. Verdeel het hertengehaktmengsel over een ovenschaal en bak het gedurende 20 minuten in de oven.

5. Serveer de hertengehakt met een salade of aardappelpuree. Geniet ervan!

Hertengehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven