Haverbrood

Haverbrood is een heerlijk en gezond brood dat gemakkelijk thuis te maken is. Het is een goede bron van vezels, eiwitten en mineralen. Het is ook een goede optie voor mensen die glutenvrij willen eten. In dit recept leer je hoe je een heerlijk haverbrood kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes havermout
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 2 eetlepels honing
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 kopje warm water

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de havermout, bakpoeder en zout in een kom.

3. Voeg de honing en olijfolie toe en meng goed.

4. Voeg het warme water toe en meng tot een deeg.

5. Vet een bakvorm in en druk het deeg erin.

6. Bak het haverbrood in de oven gedurende 30-35 minuten.

7. Laat het haverbrood afkoelen en snijd het in plakken.

Geniet van je heerlijke haverbrood!

Haverbrood

Geef een reactie

Schuiven naar boven