Harder

Harder is een heerlijk, veelzijdig vissoort dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de harder gebakken in een korst van panko-kruimels, wat een heerlijke crunch geeft. Serveer deze gebakken harder met een frisse salade of een stukje gebakken aardappel voor een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 2 stukken harder

– 2 eetlepels olijfolie

– 1/2 kopje panko-kruimels

– 1/4 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/4 theelepel knoflookpoeder

– 1/4 theelepel paprikapoeder

– 1/4 theelepel gedroogde oregano

– 1/4 theelepel gedroogde basilicum

– 1/4 theelepel gedroogde tijm

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de harder op een bakplaat en bestrijk deze met de olijfolie.

3. Meng de panko-kruimels met de zout, peper, knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano, basilicum en tijm in een kom.

4. Bestrooi de harder met het kruidenmengsel.

5. Bak de harder in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de korst goudbruin is.

6. Serveer de gebakken harder met een frisse salade of een stukje gebakken aardappel.

Harder

Geef een reactie

Schuiven naar boven