Hamlapjes

Hamlapjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een lekker en gezond alternatief voor vlees en een geweldige manier om je maaltijd te verrijken. In dit recept leer je hoe je een heerlijke hamlapjes maakt met een knapperige korst en een sappig binnenste.

Ingrediënten:

– 500 gram hamlapjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de hamlapjes toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

5. Leg de hamlapjes in een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de hamlapjes in ongeveer 15 minuten gaar.

6. Serveer de hamlapjes met een salade of groente.

Hamlapjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven