Hacheevlees

Hacheevlees is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een klassieker die al eeuwenlang wordt gegeten. Het is een eenvoudig gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het is een gerecht dat je met veel verschillende ingrediënten kunt variëren. In dit recept gaan we hacheevlees maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 500 gram hacheevlees
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook totdat ze zacht zijn.

3. Voeg het hacheevlees toe en bak het totdat het gaar is.

4. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en roer goed door.

5. Verdeel het hacheevlees over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak het hacheevlees in ongeveer 20 minuten gaar.

6. Serveer het hacheevlees met wat rijst of aardappelen. Geniet ervan!

Hacheevlees

Geef een reactie

Schuiven naar boven