Haasbiefstuk

Haasbiefstuk is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke haasbiefstuk kunt maken met een knapperige korst en een sappig, smaakvol vlees.

Ingrediënten:

– 2 haasbiefstukken
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel boter
– 1 eetlepel knoflook, gehakt
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verwarm de olijfolie en boter in een koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de knoflook, tijm, rozemarijn, zout en peper toe en roer goed.

4. Leg de haasbiefstukken in de pan en bak ze aan beide kanten goudbruin.

5. Leg de haasbiefstukken in een ovenschaal en giet de rest van de olie en boter over de biefstukken.

6. Bak de haasbiefstukken in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat het vlees gaar is.

7. Serveer de haasbiefstukken met een salade of aardappelpuree.

Haasbiefstuk

Geef een reactie

Schuiven naar boven