Groente wrap

Heerlijke groente wraps zijn een gezonde en smakelijke manier om je dagelijkse portie groenten te eten. Deze wraps zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan groenten, kruiden en sauzen. In dit recept worden de wraps gevuld met een mengsel van geroosterde groenten, feta kaas en een zelfgemaakte yoghurtsaus.

Ingrediënten:

– 4 wraps
– 2 rode paprika’s, in blokjes gesneden
– 1 ui, in ringen gesneden
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kopje feta kaas, in blokjes gesneden
– 1/2 kopje yoghurt
– 1 eetlepel citroensap
– 1 eetlepel verse koriander, gehakt

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de paprika, ui en knoflook op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met komijn, paprikapoeder, zout en peper. Rooster in de oven gedurende 15-20 minuten, of tot de groenten zacht zijn.

3. Verwarm de wraps in de oven of in een pan.

4. Meng de geroosterde groenten met de feta kaas.

5. Meng de yoghurt met citroensap en koriander.

6. Verdeel het groentenmengsel over de warme wraps en top met de yoghurtsaus.

7. Rol de wraps op en serveer.

Groente wrap

Geef een reactie

Schuiven naar boven