Groene peper

Groene peper is een veelzijdige en smaakvolle groente die een heerlijke toevoeging is aan veel gerechten. Het is een geweldige manier om je maaltijd wat pit te geven. In dit recept gebruiken we groene peper om een heerlijke, pittige salade te maken.

Ingrediënten:

– 2 groene paprika’s, in blokjes gesneden

– 1 rode ui, in dunne ringen gesneden

– 1 teentje knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel citroensap

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel chilipoeder

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de paprika en ui op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Rooster in de oven gedurende 15 minuten.

3. Haal de bakplaat uit de oven en voeg de knoflook toe. Rooster nog eens 5 minuten.

4. Haal de bakplaat uit de oven en voeg het citroensap, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper toe. Roer goed door.

5. Serveer de salade warm of koud.

Groene peper

Geef een reactie

Schuiven naar boven